Να Καταργηθεί ΝΑΙ ή ΟΧΙ ο Νόμος 2929/ΦΕΚ 142/27-6-2001;

Ο Νόμος 2929/ΦΕΚ 142/27-6-2001 είναι υπεύθυνος για την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας.

Τον Νόμο αυτό έχουν υπογράψει: ως Υπουργός Εξωτερικών, ο Γεώργιος Παπανδρέου (ΓΑΠ) και ο Υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ. 

Τον ανωτέρω Νόμο, στο Φ.Ε.Κ. 142/27-6-2001 υπάρχουν φαρδιές πλατειές και οι υπογραφές του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, του υπουργού «α-Παιδείας» Πέτρου Ευθυμίου, του υπουργού «Υπόγειου» Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου, του υπουργού προπαγάνδας και εξημέρωσης του λαού Δημήτρη Ρέππα.

Τι δεν καταλάβατε; Αντί να αγανακτείτε και να βρίζετε τους συντάκτες των βιβλίων, που στο κάτω-κάτω δημόσιοι υπάλληλοι είναι, εντολές παίρνουν (με το αζημίωτο) και δεν μπορούν να ορθώσουν ανάστημα, γιατί δεν χτυπάμε τη ρίζα του κακού; Γιατί δεν απαιτούμε να ακυρωθεί ο Νόμος διαφθορέας της ελληνικής ιστορίας; Όσο υπάρχει η υποχρέωση και η δέσμευση του ανωτέρω Νόμου, τα βιβλία μας θα γράφονται με αυτό τον τρόπο, και αυτά θα συμβαίνουν συνέχεια προς το χειρότερο…

Για την σωστή ενημέρωσή σας, σας παρουσιάζουμε ολόκληρο το Φ.Ε.Κ. που φέρει τον τίτλο «Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και Δημοκρατίας της Τουρκίας, για την πολιτιστική συνεργασία». 

Για να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση, πρώτα διαβάστε το ΦΕΚ  για να γνωρίσετε την αλήθεια, και ύστερα αποφασίστε με ηρεμία. Όχι να βαράμε το σαμάρι αντί για τους γαϊδάρους… Όπως στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, έτσι και σήμερα, αφού ενημερωθείτε, αποφασίστε τι θέλετε. Μας ενδιαφέρει η ενεργοποίηση των πολιτών και όχι το αποτέλεσμα. Ότι και να προκύψει θα είναι μια δημοκρατική διαδικασία που μακροπρόθεσμα θα έχει θετικά αποτελέσματα για όλους μας.

Η Ελληνοπαιδεία θέτει στη δημόσια κρίση το ερώτημα:

Να Καταργηθεί ΝΑΙ ή ΟΧΙ ο Νόμος 2929/ΦΕΚ 142/27-6-2001;

Μπορείτε να διαβάσετε το ΦΕΚ εδώ

Ναί
90% (209 ψήφοι)
Όχι
10% (22 ψήφοι)
Total votes: 231