ΚΕΡΚΥΡΑ - Εστεμμένη βασίλισσα γιά 250.000 χρόνια

Ελληνικά

ΚΕΡΚΥΡΑ

Εστεμμένη βασίλισσα γιά 250.000 χρόνια

Είναι η πρώτη έντυπη δημοσίευση της «Ελληνοπαιδείας» στο περιοδικό «My Kerkyra». Το άρθρο μυεί τον αναγνώστη στα γεγονότα της Παλαιολιθικής εποχής, με βάση τις επίσημες αρχαιολογικές ανασκαφές που πραγματοποίησε η Η΄ Εφορίας προκλασικών αρχαιοτήτων του Νομού Κερκύρας και Παξών.

Συγκεκριμένα ο χάρτης μας παραδίδει 29 οικισμούς της Παλαιολιθικής εποχής (250.000-9.000), 17 οικισμούς της Νεολιθικής εποχής (9.000-2.800) και 18 οικισμούς της εποχής του Χαλκού (2.800-1.100), ενώ η κατοίκηση από το 1.100 μέχρι της μέρες μας είναι γεγονός. Ο εν λόγω χάρτης δημοσιοποιείτε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τον ανωτέρω χάρτη, αυτά τα νησιά (κυριολεκτικά) είναι το μεγαλύτερο αρχαιολογικό πάρκο εν ζωή στον πλανήτη, που υπάρχει και βασιλεύει στο Ιόνιο πέλαγος.

Αγοράστε το περιοδικό My Kerkyra, στέλνοντας την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eleusisbooks@gmail.com να σας αποσταλεί με αντικαταβολή.

Εάν διαμένετε στην Αθήνα περάστε από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Έλευσις», Ασκληπιού 71, 106 80 Αθήνα, τηλ. 211 4027281 για να μη χρεωθείτε το κόστος αποστολής.

Αν θέλετε στείλτε την παραγγελίας σας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού, info@mykerkyra.eu και θα σας αποσταλεί με αντικαταβολή.

Στο περιοδικό θα διαβάσετε ακόμα, αφιέρωμα για τα Γιάννενα. Συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη Γ. Κατσαρού. Αξιόλογο άρθρο του Γ. Σκλαβούνου Πόλη, Πολίτης Πολιτισμός. Το άρθρο Λαμπριά στην Κέρκυρα της Άννας Δαφνή. Άρθρο για την Κερκυραία ζωγράφο Άννα Μπουρλά, ακόμα συνταγές της τοπικής κουζίνας από την Μπέττυ Βλάχου και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Είναι ένα περιοδικό υψηλών προδιαγραφών με 66 σελίδες, έγχρωμη εκτύπωση σε χαρτί ιλουστρασιόν, καλαίσθητη σελιδοποίηση σε μέγεθος 21 Χ 30 εκ.

Όλα αυτά θα τα απολαύσετε καταβάλλοντας το αστρονομικό ποσόν των δύο ευρώ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΥΡΩ + έξοδα αποστολής.