Δίας κατά πολιτικών

Ελληνικά

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά ολόκληρη τη συζήτηση του Δία με τους Θεούς, καταφέραμε, μάλιστα, να την βιντεοσκοπήσουμε με κρυφή κάμερα, ούτως ώστε αν μας κατηγορήσει το Ε.Σ.Ρ. για αθεΐα, να αλαφρώσουμε κάπως τη θέση μας.

 

…Τότε, λοιπόν, αποκοιμήθηκα για λίγο. Ο Δίας όμως ξύπνησε από τα χαράματα και πρόσταξε να καλέσει ο κήρυκας σε συνάθροιση τους θεούς.

Όταν μαζεύτηκαν όλοι, άρχισε να λέει: «Την αιτία για τη σημερινή συγκέντρωση, µου την έδωσε τούτος εδώ, ο απρόσμενος επισκέπτης.(και έδειξε τον άνθρωπο που έφερε την κρυφή κάμερα, εν αγνοία του Διός). Από καιρόβέβαια, επιθυμούσα να συσκεφτώ μαζί σας για τους ανθρώπους – ηγετίσκους της γηςµα τώρα παρακινήθηκα, γιατί τα αυτά που μου ανάφερε ο άνθρωπος αυτός, με τάραξαν και κατάλαβα πως πια δε γίνεται να αναβάλω κι άλλο τη σύσκεψη, προς λήψη σχετικών ριζοσπαστικών αποφάσεων.

»Υπάρχει, βροντοφωνάζει ο Δίαςένα είδος ανθρώπων που εδώ και λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή του στη ΓηΆνθρωποι επαγγελματίες τεμπέληδες, άρπαγες, καβγατζήδες, ματαιόδοξοιχολερικοί, λαίµαργοι, κλουβιοκέφαλοιξιπασµένοιγεμάτοι έπαρση καιγια να μιλήσω µε τη γλώσσα του Ομήρου: άχρηστο βάρος της γης.

 

Συνέχεια...