Απόγονοι των Τρώων οι Γερμανοί;;;

Ελληνικά

Είναι βέβαιο ότι κάτι πάει στραβά με την καταγραφή της Ελληνικής ιστορίας. Εμείς δεν είμαστε υπέρ των κραυγών και του στείρου μονόλογου, αλλά υπέρ των επιχειρημάτων και της δίκαιης καταγραφής της ιστορίας. Αν κάτι δεν μας ανήκει ευχαρίστως θα το αποδεχτούμε και φυσικά όχι μόνο θα το αναγνωρίσουμε, αλλά θα το επαινέσουμε με το ίδιο ιστορικό ενδιαφέρον.

Οι πρόγονοι των σημερινών Γερμανών –λένε με καμάρι, δεν είναι και οι μόνοι Ευρωπαίοι– ότι είναι απόγονοι των Μεροβιγγείων και ότι αυτοί προέρχονται από τους Σίκαμβρους, αρχαίο γερμανικό φύλο, το οποίο έλκει την καταγωγή του από τους Τρώες.

Μάλιστα πολύ ωραία μέχρι εδώ, αλλά το φύλο των Σκαμβρών το συναντάμε στην Ήπειρο, ΝΑΙ στην δική μας, την ελληνική Ήπειρο. Αλλά οι επαΐοντες και ειδικοί Γερμανοί λόγιοι, ξέχασαν ότι ο Όμηρος μας παραδίδει τους Ερεμβούς, με αυτούς τι θα κάνουμε να τους πετάξουμε;

Πρέπει να σας ενημερώσω για να μην εκνευριστούν ορισμένοι και με παρεξηγήσουν, πως όσα διαβάζετε δεν αναφέρονται στην ιστορική, αλλά στην Προϊστορική εποχή. Γράφουμε για την ιστορία που δεν έχει φωτιστεί επαρκώς, ή καλύτερα δεν έχει φωτιστεί καθόλου.

Επανέρχομαι στο θέμα μας. Σκαμβροί, Ερεμβοί, Σίκαμβροι, και οι γείτονές τους Μεροβίγγειοι, είναι οι Ηπειρώτες Φρύγες όπου το πρότερον ονομάζονταν Βέβρυκες. Είναι αυτοί που στους ιστορικούς χρόνους «αλλοίωσαν, αλλά δεν ξέχασαν» τις απαρχές τους και αυτοκλίθηκαν Φράγκοι–Φρύγες. Εάν όλα αυτά τα αναγνωρίσουν οι λόγιοι γερμανοί, τότε, δικαίως έλκουν την καταγωγή τους από τους Τρώες.

Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν ομολογήσουν οι γερμανοί την ιστορική αλήθεια και γίνουν ευρέως γνωστά τα ιστορικά γεγονότα, τότε, όχι μόνο δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν, αλλά θα γίνουν και περίγελοι παγκοσμίως. Αυτά για να σας προϊδεάσουμε για το που βρίσκεται η ομηρική Τροία. Υπομονή όλα στην ώρα τους, γιατί ο βασιλιάς πράγματι είναι γυμνός. Σας θυμίζω ότι στα πανάρχαια χρόνια ο Δίας αποκαλείται και Παντεπόπτης.

Α! ακόμα μία ασήμαντη λεπτομέρεια, ο Μέγας Κάρολος, γνωστός και ως Καρλομάγνος, ή κατ’ εμάς, άρπαγας σφετεριστής της εξουσίας, πρόδωσε το σύμφωνο φιλίας των Μεροβιγγείων που είχαν συνάψει με την παπική εκκλησία, (ίσχυε απ’ την εποχή του Κλόβη) και ανακηρύχτηκε αυτοκράτορας, ελέω θεού, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του πάπα και των γερμανών φεουδαρχών της εποχής εκείνης.

Να σας θυμίσω πότε ξεκινά η επίσημη ευρωπαϊκή ιστορία; Το βρήκατε από τον Καρλομάγνο… το 800 μ.Χ. έτσι γράφεται η αληθινή ιστορία… Γιατί τόση πρεμούρα να ξεχαστεί η ιστορική τους καταγωγή, τι συμβαίνει; Μήπως έχω δίκιο!

Το ίδιο, ή σχεδόν το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα γεωγραφικά μήκη και πλάτη. Παρατηρήστε τώρα με προσοχή τον χάρτη που σας παρουσιάζουμε, ολόκληρη η Μικρά Ασία είναι Ελληνική επικράτεια. Ο χάρτης δεν είναι ελληνικής εμπνεύσεως και προπαγάνδας, είναι από άγγλους ιστορικούς και χαρτογράφους του 18ου αιώνα, και αναφέρεται στην ιστορική περίοδο.

Τώρα αν κάποια ελληνικά φύλα πριν από χιλιάδες χρόνια, είχαν συμμαχίες και με άλλες δυνάμεις της περιοχής, λόγω συμφέροντος την εποχή εκείνη και γύρισαν τις πλάτες προς την «κοιτίδα», αυτό δεν αλλοιώνει την ουσία της ιστορίας. Είναι σαν να αμφισβητώ την καταγωγή των Τούρκων που οι ίδιοι ομολογούν την προέλευσή τους. Δεν επιτρέπεται σε κανένα σοβαρό ιστορικό να αλλοιώνει την ιστορία των λαών για αλλότρια οφέλη. Ες αύριον τα πλείονα…

Ελληνοπαιδεία / ο Επισκέπτης